Jocuri

E3 2017: Playerunknown’s Battlegrounds care apar exclusiv la Xbox One în ultima parte a anului 2017

Astăzi, la briefing-ul Microsoft E3, am arătat că fenomenul de luptă royale Battlegrounds va fi lansat exclusiv pe console prin intermediul programului de previzualizare a jocului Xbox One la sfârșitul anului 2017, iar în 2018 ca titlu Xbox One X îmbunătățit.

Battleground a vandut mai mult de 3 milioane de exemplare pe PC-ul, este în top trei joc pe Steam cu peste 200.000 de utilizatori simultan, și a fost unul dintre cele mai jucate jocuri, deoarece accesul său timpuriu a început pe această platformă, cu o comunitate pasionată care se angajează în mod constant unul cu celălalt și împărtășeșc propriul lor gameplay interesant (și hilar) pe Mixer și pe rețelele sociale.

Mulțumită Xbox Live, cea mai rapidă și mai fiabilă rețea de jocuri, Battlegrounds va avea suportul unei infrastructuri online robuste, care să contribuie la consolarea acestui gen captivant.

Realizat de Unreal Engine 4, Battlegrounds este un shooter în care jucătorii sunt aruncați pe o insulă reală de 8 x 8 kilometri. Începând cu nimic altceva decât cei doi pumni și dorința de a rămâne în viață, jucătorii trebuie să lupte pentru a localiza arme, vehicule și provizii în timp ce se străduiesc să rămână în viață.

Vom avea mai multe detalii pe care să le împărtășim în Battlegrounds jucătorilor, în această săptămână pe Xbox Wire, cu impresii complete.

 

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *