Software

Introducerea următoarei generații de Skype

Viața este ocupată și plină de prea multe opțiuni. A rămâne conectat, cu tot acest zgomot, uneori poate fi o provocare. Și într-o lume la alegere, având un loc familiar pe care să-l împărtășiți cu cei mai apropiați de dvs., poate fi prea mult. Astăzi, introducem următoarea generație de Skype pentru a reuși să trăiți împreună, în fiecare zi, mai simplu.

Reconstruit de la zero, noul Skype îmbunătățește foarte mult modurile în care vă puteți conecta cu oamenii preferați și, bineînțeles, chat-ul este în față chiar în centru. Am făcut grupuri de discuții mai pline de viață, mai expresive și, cel mai important, personalizate, astfel încât să puteți discuta așa cum doriți. Cu noul Skype, veți avea nenumărate moduri de a împărtăși momentele vieții împreună, în fiecare zi. Oriunde vă duce viața, Skype vă permite să creați, să jucați, să împărtășiți și să faceți mai mult cu cei care vă interesează cel mai mult.

Group-Chat-502x1024

Locul tău de zi cu zi pentru conexiuni personale

Vrem să vă ajutăm să vă aprofundați conexiunile în cadrul rețelei dvs. personale. Esti doar tu în această lume, deci acum vă puteți arăta stilul personalizat personalizând Skype cu culorile preferate. Când vă aflați într-o conversație, trebuie să vă asigurați întotdeauna că vocea dvs. este auzită, sau mai precis, emoticonul dvs. este văzut! Prin simpla atingere a pictogramei de reacție de lângă orice mesaj sau apel video, acum puteți exprima cu ușurință modul în care vă simțiți în orice moment.

Și data viitoare când vă aflați într-o aventură explorând lumea (sau vă relaxați la piscină fiind o pauză bine meritată), împărtășiți-vă experiența cu noua caracteristică Skype. Evidențiază. Evidențiază vă permite să creați cel mai important moment al zilei dvs. cu fotografii și videoclipuri, astfel încât să puteți împărtăși momentele de zi cu zi. Pentru a încărca o evidențiere, glisați pentru a accesa camera foto, pentru a face o fotografie sau un videoclip, apoi le postați în evidența dvs. sau le trimite direct la persoanele de contact sau grupuri. Odată ce postezi o evidențiere, prietenii și familia ta pot reacționa la ea cu emoticoane sau sărind într-o conversație. Noul Skype este tabloul dvs. și acum sunteți liberi să vă împărtășiți în cele mai expresive moduri celor mai apropiați prieteni, familiei sau grupuri.

Highlights-502x1024

Un singur loc pentru a partaja, a discuta și a explora

Desigur, relațiile merg dincolo de simple conversații. Cu noul Skype, este chiar mai ușor să transformi discuția în acțiune cu conversații în grup, add-in-uri și roboți. Noul panou „Find” se află în centrul atenției și face ca Skype să poată fi căutat în mod infinit. Căutați locuri la un joc mare? Discutați prețurile la bilete și opțiunile de ședere direct în chat cu botul StubHub. Încercați să găsiți reteta perfectă pentru gustarea pe care o pregătiți? Descoperiți ultimele tendințe cu ajutorul programului Add-in BigOven și aflați multe moduri în care puteți face avocado prajit. Planificați o evadare de weekend cu vechi prieteni? Chat cu botul pentru a verifica orele de zbor și prețurile. Și acesta este doar începutul. Noi add-in-uri și roboți vor continua să fie adăugați, ceea ce va face experiența Skype chiar mai bogată și robustă. Cu abilitatea de a vă conecta la afacerile și brandurile preferate din cadrul aplicației, conversațiile cele mai simple pot deschide calea către amintiri de durată.

Find-1-502x1024

Disponibil peste tot, astfel încât să puteți merge oriunde

Suntem foarte încântați să împărtășim acest nou Skype cu dvs. Credem că este cel mai bun Skype pe care l-am construit vreodată – înăuntru și în afară – și a fost proiectat pentru a vă ușura utilizarea pentru comunicațiile de zi cu zi. Acum, Skype poate fi cu tine pentru toate momentele vieții, indiferent de locul în care lumea te duce – pe dispozitivele tale preferate, pe difuzoarele inteligente și nu numai.

Skype a fost o parte a vieții tale încă din 2003. Cu toate acestea, promisiunea noastră față de tine a rămas mereu aceeași: să te ajuți să creezi legături semnificative, indiferent de distanță, în moduri noi, simple și intuitive. Și cu noul Skype suntem mai aproape ca niciodată să vă aducem lumea laolaltă.

GVC-502x1024

Astăzi, începem să lansăm noul Skype în întreaga lume, venind mai întâi la telefonie mobilă și apoi pe desktop. Acesta va fi disponibil mai întâi pe dispozitive Android, treptat în următoarele săptămâni, urmat de noua versiune pentru iPhone. Versiunile pentru Windows și Mac vor fi lansate în următoarele luni.

Vizitați noua pagină de caracteristici Skype.com pentru a afla mai multe și pentru a vedea noile caracteristici din videoclipurile de mai jos. Pentru întrebări, vizitați întrebările frecvente. Așteptăm cu nerăbdare să vă prezentăm feedbackul în comunitatea noastră!

* Disponibilitatea accesoriilor variază în funcție de piață. Unele add-ins menționate aici vor veni în curând.

 

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *