Stiinta

Samsung anunță noi parteneriate de realitate virtuală cu UFC®, X-Games și Live Nation

Samsung Electronics are plăcerea de a anunța VR Live Pass pe Gear VR, o gamă de parteneriate de divertisment live cu UFC®, X Games și Live Nation. Samsung va difuza evenimente selectate în direct, astfel încât fanii să se poată bucura de emisiunile de realitate virtuală ale sporturilor lor de acțiune preferate și ale evenimentelor muzicale prin intermediul platformei Gear VR.

Evenimentele VR Live Pass on Gear vor fi disponibile prin aplicația Samsung VR la începutul lunii iunie, permițând utilizatorilor Gear VR să vizioneze evenimente și performanțe de divertisment live, indiferent unde se află. În plus, Samsung și-a extins recent prezența globală în 45 de țări, permițând consumatorilor din întreaga lume să se bucure de platforma Gear VR.

“Suntem incantati sa oferim utilizatorilor Samsung Gear VR posibilitatea de a experimenta muzica preferata si evenimentele sportive preferate prin ecosistemul VR lider in industrie „, a declarat Younghee Lee, CMO si vicepresedinte executiv Samsung Electronics. „Parteneriatul cu aceste companii pentru a ne extinde serviciile VR ne ajută să deschidem o nouă poartă de oportunități pentru fani și să demonstrăm angajamentul nostru de a oferi experiențe care fac imposibilul, posibilul posibil.”

”Întotdeauna am simțit că potențialul de a combina evenimentele UFC cu realitatea virtuală ar oferi fanilor noștri experiența superioară îmbunătățită „, a spus Ike Lawrence Epstein, șef de operație al UFC. „Suntem încântați să colaborăm cu Samsung la această inițiativă de schimbare a jocului pentru a revoluționa în continuare modul în care fanii luptei consumă conținutul nostru și trăiesc evenimente din întreaga lume.”

”X Games este primul eveniment sportiv de acțiune care oferă în permanență o platformă pentru progresul atletic „, a declarat Tim Reed, vicepreședinte al ESPN X Games. „De la trucuri care nu au fost făcute niciodată pentru competiția care inspiră uimire, tehnologia Samsung Gear VR este perfectă pentru a prezenta sporturi de acțiune dinamice telespectatorilor din întreaga lume.”

La începutul lunii iunie 2017 vor începe emisiunile transmise în mod unic și vor include următoarele:

  • UFC® 212: ALDO vs HOLLOWAY, Rio de Janeiro, Brazilia, 3 iunie 2017: Pentru prima dată în istoria UFC, un eveniment va fi transmis în direct în Realitatea virtuală. Fanii vor asista la acest eveniment extrem de anticipat în fluxul live de înaltă calitate de 360 de grade și vor avea acces la conținut VR suplimentar, inclusiv evenimentele pre-eveniment și post-eveniment cu campionul UFC José Aldo și campionul interimar UFC Max Holloway. *
  • X Games Minneapolis, Statele Unite ale Americii 13-16 iulie 2017: Utilizatorii VR vor putea experimenta emoția din Games X din confortul casei lor, urmărind cei mai buni piloți și patinatori din lume, inclusiv Jimmy Wilkins, Chad Kerley și Jagger Eaton concurează la cel mai mare eveniment sportiv de acțiune al anului.
  • Concert muzical live cu artisti internaționali, Statele Unite ale Americii August 2017: Fanii de muzică din întreaga lume vor primi cele mai bune locuri în casă pentru a viziona una dintre cele mai incitante, energii înalte și cele mai cunoscute acte muzicale cu Live Nation, lumea.

Prin intermediul acestor parteneriate, Samsung va oferi fanilor o modalitate electrizantă de a experimenta divertismentul live fără a fi nevoie să participați fizic la evenimente.

Utilizatorii VR vor avea o „experiență live” de neegalat la spectacole, unde vor fi martorii unor scene de acțiune live și extreme de aproape, aducând spectatori la un nivel complet nou. Utilizatorii Gear VR vor putea accesa acest conținut fără nici un cost.

Samsung continuă să împingă granițele și să conducă drumul în divertismentul VR de înaltă rezoluție, apropiindu-i pe utilizatori mai mult ca niciodată de artiștii lor preferați de muzică sau urmărind cei mai buni sportivi din lume care își fac trucurile pentru o experiență uluitoare și reală.

* Curentele live ale UFC 212, inclusiv evenimentul principal al campionatului, sunt disponibile în țările în care Samsung VR este disponibil, cu excepția S.U.A. și a Noii Zeelande. Utilizatorii de VR ai Gear în S.U.A. vor avea acces la prelimsurile prealabile ale UFC FIGHT PASS.

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *