Mobile

Spuneți Bună posibilităților noi cu Moto Z2 Play și Moto Mods

De la lansarea de anul trecut, familia de smartphone-uri Moto Z ™ cu Moto Mods ™ a permis oamenilor să facă lucruri pe care nu le-au crezut niciodată posibile cu un telefon. De la proiectarea unui ecran de 70 „oriunde v-ați transformat telefonul într-o cameră cu zoom optic de 10x, platforma Moto Mods oferă inovații mobile fără precedent.

Ecosistemul Moto Mods continuă să crească. Adăugă mai multe Moto Mods în mix – și sunt hotărâți să construiască acest lucru. Cu noua generație de produse, puteți experimenta noi moduri de a vă transforma smartphone-ul.

Moto Z² Play: Thinner, Lighter & Faster

Cu un design mai subțire, mai ușor și performanță mai rapidă, a doua generație Moto Z2 Play oferă funcțiile care vă interesează, oferind în același timp și experiențe transformative cu Modo Moto.

Cu o combinație puternică de stil și forță, Moto Z² Play are un design monobloc din toate tipurile de metal, care nu numai că arată grozav, ci se ridică la uzura zilnică. Ecranul de 5,5″ Full HD Super AMOLED oferă detalii clare, indiferent de ceea ce vă interesează. Aveți la dispoziție până la 30 de ore de viață a bateriei și un procesor octa-core de 2,2 GHz pentru a vă energiza în timpul zilei dvs. – și până la următoarea zi. Uitați să încărcați Moto Z2 Play peste noapte? Nici o problemă – obțineți până la opt ore de alimentare în numai 15 minute de încărcare.²

Veți obține fotografii mai strălucitoare, mai clare, chiar și la lumină scăzută, cu combinația de focalizare automată cu laser și tehnologie dual pixel cu autofocus pe Moto Z² Play. Următoarea generație de autofocus cu laser are o gamă extinsă de până la 5 metri, astfel încât să vă puteți concentra pe obiecte de 3 ori mai mult într-un mediu aproape întunecat. Și cu camera foto frontală de 5MP și bliț corectat în două culori, veți arăta grozav în fotografii ziua sau noaptea.

Moto Z² Play oferă și experiențe minunate în Moto. Funcția Night Display va ajusta automat ecranul la tonuri mai calde pe timp de noapte, reducând lumina albastră care vă poate perturba somnul. Și noile interogări instantanee în Moto Voice vor furniza informații utile, cum ar fi actualizările de vreme sau de calendar, sau vor lansa automat o aplicație fără a fi nevoie să atingeți sau să deblocați telefonul. Cu un cititor de amprente redesenat, puteți activa un buton nav pentru a vă deplasa rapid prin ecrane. Glisați spre stânga pentru a vă întoarce, pentru a accesa aplicațiile recente, atingeți pentru a merge acasă și utilizați o apăsare lungă pentru a bloca telefonul. Și fără butoane pentru a aglomera ecranul, veți avea o vedere mai bună.

În timp ce acest smartphone este impresionant, Moto Z2 Play se poate transforma instantaneu în exact ceea ce aveți nevoie, atunci când aveți nevoie de el, atunci când este asociat cu Moto Mods.

Moto Mods: Du-te dincolo de smartphone-ul tău

Anul trecut, au introdus Moto Mods, pentru a adăuga noi funcții transformative care nu sunt disponibile pe alte smartphone-uri. Acum vă oferă și mai multe posibilități în modularitatea mobilă.

Modificați modul în care jucați
În cele din urmă, preluați controlul jocurilor dvs. mobile cu GamePad-ul Moto. Acest nou Moto Mod vă permite să vă transformați Moto Z într-o consolă de jocuri portabile cu o simplă apăsare. Utilizați stick-urile de control dual, pad-ul D și patru butoane de acțiune pentru o experiență reală de joc, indiferent unde vă aflați. Și cu acumulatorul încorporat de 1035 mAh, vă puteți depăși prietenii.

Sunet de înaltă calitate într-o clipă
Prima generație a programului JBL SoundBoost te-a ajutat să începi petrecerea, iar cu upgrade-ul JBL SoundBoost 2, petrecerea continuă. Noul SoundBoost 2 vă oferă o muzică plină de petreceri, cu o durată de 10 ore de joc, construită chiar înăuntru. Și cu stratul său rezistent la apă, o scurgere scurtă sau o stropire nu va opri nici muzica. Ea vine în roșu, albastru sau negru, are un design mai premium cu material și contururi îmbunătățite pentru a o simți mai bine în mână.

Există, de asemenea, o nouă aplicație disponibilă, numită My JBL SoundBoost 2, pentru a putea ajusta sunetul așa cum vă place. Indiferent dacă ascultați muzică, vizionați videoclipuri sau chiar aplaudele echipei preferate, standul de încorporare încorporat vă oferă o experiență audio-vizuală cu adevărat afundată. Toate într-o clipă, fără împerechere necesară.

Încărcați rapid TurboPower, oriunde
Alegeți modul în care încărcați pachetul Moto TurboPower. Adăugați imediat o zi suplimentară de viață a bateriei atunci când maximizarea puterii este o prioritate. Sau reîncărcați telefonul rapid (până la 15W) în mișcare când trebuie să plecați. Și dacă bateria se consuma, conectați-l și alimentați până la 50% din capacitate în doar 20 de minute.

Activați stilul
Tăiați cablul – și aglomerația – cu un Shell de stil Moto cu încărcare fără fir. Adăugați încărcare rapidă wireless (până la 10W) la Moto Z într-un design ultra-elegant. Este disponibil într-o varietate de finisaje, astfel încât telefonul dvs. se potrivește întotdeauna stilului tău.

Disponibilitate și prețuri
Moto Z² Play este disponibilă în Brazilia astăzi, începând cu R $ 1,999, și va fi lansată la nivel mondial începând cu această lună. În S.U.A., Moto Z² Play va fi disponibil exclusiv pe Verizon și va fi disponibil pe Motorola.com în această vară pentru $ 499 USD.

Noile Moto Mods vor fi disponibile pe plan mondial în aceasta vara, Moto TurboPower Pack incepand de la 79,99 USD, Moto Style Shell cu tarifare wireless la 39,99 USD, JBL SoundBoost 2 la 79,99 USD si Moto GamePad la 79,99 USD.

¹ Se aplică la NA, EMEA + India; Până la 24 de ore în ROW. Toate revendicările privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe un profil mediu de utilizator care include atât modul de utilizare cât și modul de așteptare. Performanța reală a bateriei variază și depinde de puterea semnalului, de configurația rețelei, de caracteristicile selectate și de voce, date, temperatura de funcționare și alte modele de utilizare a aplicațiilor. 3000 mAh este capacitatea tipică

² Se aplică pentru NA, EMEA + India; 7 ore în 15 minute ROW. Bateria trebuie să fie în mod substanțial epuizată; Rata de încărcare încetinește în timp ce încărcarea progresează. Toate revendicările privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe un profil mediu de utilizator care include atât modul de utilizare cât și modul de așteptare. Performanța reală a bateriei variază și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, configurația rețelei, vârsta bateriei, temperatura de funcționare, caracteristicile selectate, setările dispozitivului, voce, date și alte modele de utilizare a aplicațiilor.

Proiectat și fabricat de Motorola Mobility, o filială deținută în întregime de Lenovo.

MOTOROLA, logo-ul Stylized M, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Android este o marcă înregistrată a Google Inc. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea respectivilor proprietari. © 2017 Motorola Mobility SRL. Toate drepturile rezervate.

 

Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *